söndag 1 maj 2011

Miraklet i Helsingland

Förra månaden presenterade jag boken "En nubbe och pizza i Alfta", som är den första boken i en serie på tre böcker skrivna av min farfar Saw Alonzo. Den andra boken han släppte där man får följa Peppo med sina äventyr heter "Miraklet i Hälsingland". Dagar som denna (dagen efter Valborg) sitter det fint med en lättläst bok som innehåller matlagning, recept, action och humor - allt i ett! Om det var längesen du läste En nubbe och pizza i Alfta går det alldeles utmärkt att läsa Miraklet i Hälsingland ändå, böckernas handling är fristående.


"Av mötet mellan vår och italienarnas livsstil har Saw Alonzo skapat en härlig, halsbrytande historia. I den nordliga vildmarken, i en liten döende by, låter han den italienska initiativförmågan blomma ut i de vildaste projekt. Det började enkelt i förra boken med en gangsterhistoria i Stockholm som fick italienaren Peppo att fly till byn Alfta, där alltså den första skrönan rullade igång och blandade in tusentals besökare, däribland såväl mafiosi som kungligheter. Nu fortsätter äventyret i Miraklet i Hälsingland."
Peppo har skapat intresse hos många av sina läsare, i Miraklet i Hälsingland är det fler som fått upp ögonen för vår älskade italienare, bland annat CIA, Säpo och många många fler... Köp boken för bara 39 kronor HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar