fredag 18 juni 2010

Hunden klippt och kameran har anlänt!

Idag var Svante hos frisören och klippte sig. Han blev jätte fin, speciellt på bakbenen: Det ser ut som om han har tagit på sig ett par 70-tals byxor... Men han är stolt och känner sig jätte tjusig. Det blir skönt för honom också att ha lite mindre hår nu när det börjar bli så varmt ute.

Idag kom även vår efterlängtade kamera! Så snart lägger vi upp de första bilderna. Tyvärr så fanns det inte så mycket minne på kameran, 30 MB, så vi måste köpa ett minneskort till så vi kan ta fler bilder åt gången och såklart för att kunna filma (Nu kan man göra en film på 14 sekunder..).

Och sist men inte minst: Äntligen är det fredag! Ska bli så skönt med helg och få ha Vasilis hemma hos mig. Han är borta hela dagarna då han jobbar över nästan varje dag. Ska bli skönt när han får börja sluta i tid så vi hinner ses lite oftare.

Imorgon kommer Cassandra, Emil och Stamos hit för en avskedslunch för Cassi som ska iväg och praoa under sommaren, så nu ska jag förbereda lite kött inför morgondagens grillning!

/Felicia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar