söndag 5 juni 2011

Den gömda Stockholmstjejen

Jag har tidigare i bloggen presenterat två böcker av tre som är skrivna av min farfar, nu är det dags för den tredje och sista: Den gömda Stockholmstjejen.
I de tidigare böckerna har man fått följa Peppo och hans äventyr, nu får man istället följa honom som pappa, make och intriger som sker på hemmaplan. Han hamnar lite i bakgrunden i denna bok och lämnar istället plats åt en hårdnackad brud som inte bara är vacker, hon har hamnat i ordentliga trubbel och jagas av hänsynslösa gangstrar...
För den som är intresserad av exklusiv italiensk och svensk matlagning och det yppersta viner ger även denna bok dessutom en extra guldkant på livet!



"Den italienfödda svenska författaren Francesco Saverio (Saw) Alonzo har skrivit om ett spännande, gastkramande människoöde. En ung, vacker och välbärgad Stockholmstjej jagas av hänsynslösa, mordiska gangstrar. Vem vill skada henne? Vem vill komma åt hennes förmögenhet? Vem tvingar henne att gömma sig i Hälsingland? Vilka hemligheter döljer hon bakom sin polerade fasad? En modig väninna som ställer upp för henne, blir själv offer för en halsbrytande jakt som får ett abrupt, dramatiskt slut.

Denna helt fristående roman är den sista i en trilogi som omfattar succéböckerna En nubbe och pizza i Alfta och Miraklet i Hälsingland."

Köp boken för bara 38 SEK HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar