onsdag 16 mars 2011

Fix, fix, fix!

Idag har Matilda varit här och gett mig lite avlastning med älsklings prinsen. Jätte skönt :) Har hunnit plocka lite här hemma idag och det känns toppen.
Igår kom alla våra dörrar, kökslådor och luckor så nu kan vi äntligen ställa in alla våra köksprylar där dom ska vara och inte ha allt samlat på köksbordet.

Nu är lägenheten tapetserad och målad, nu saknas bara resten.. Självklart är det jätte kul att titta på alla nya saker man vill ha, men det tar tid att hitta rätt, sedan ska man ha tid att handla allt och det är inte lätt med en liten Elias som hela tiden vill hänga på tutten.
Idag har jag iallafall beställt hem tygprover till vår soffa, den är beige just nu men vi vill ha den grå så den matchar tapeterna. Vardagsrummet ska gå i grått, brunt, silver och lila hade vi tänkt. Jag funderar på att ha en lila-grå ryamatta, lila gardiner och lila kuddar.
Hittade den här mattan på Mio's hemsida, 200 x 300 cm för 2999:- :



Om det är någon som vet vart liknande mattor finns till bättre priser så säg gärna till! Det kanske även kan vara värt en tripp till IKEA och se om dom har något liknande? Det är just färgen jag vill ha, tycker den är jätte fin och tror den kommer passa perfekt in i vårt vardagsrum men pengarna växer inte direkt på träd så vi ska kolla runt lite mer innan vi slår till.

Vi ska även ha ett nytt runt vardagsrumsbord, så om det är någon som har ett stående eller till salu så vet ni vilka ni ska kontakta. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar